Ældre kvinde der dyrker yoga

Det skal du give din yoga-glade mormor!

Hvis der er noget mange mormødre kan lide, så er det yoga. Det er en undskyldning for at stå tidligt op om morgenen og få en frisk og sund start på dagen. Yoga er også en sport hvor det måske er lidt nemmere at følge med selvom du er oppe i årerne, til forskel fra måske rugby eller fodbold.

Som for alle andre mennesker her på planeten Jorden, vil der på et tidspunkt opstå en situation hvori din yoga-glade mormor skal have en gave. Det kan være fødselsdag, julegave eller som for at fejre en eller anden form for milepæl.

Det korte af det lange er, at der findes mange gode muligheder derude for at give dem vi elsker en god gave. Og elsker din mormor yoga, er det da noget yogarelateret hun skal have.

Men ved du ikke særlig meget om yoga selv, kan det godt være svært at finde ud af præcis hvad du skal købe til hende. Det vil denne artikel komme med nogle bud på, og du kan forhåbentlig bruge dem i fremtiden til at købe en gave som din mormor bliver rigtig glad for.

Den støtte hun har brug for

Nu længere du kommer op i årerne, nu vigtigere bliver det og tage sig af sin krop. Dette er en af de store grunde til at yoga er så populært hos bedsteforældre. Den simple sport kan nemlig styrke kroppen på en helt anden måde end hvis man fx styrketræner.

Man skubber stadig til kroppens grænser, men på en meget mildere måde end i styrketræning eller udholdningstræning, og det er sværere at overbelaste kroppen i yoga, da der ikke er det samme sus af adrenalin. Det handler meget mere om afslapning.

Faren ved yoga lægger ikke så meget i at overbelaste din krop, så meget som ved at gøre noget forkert der kan resultere i en forstrækning el.lign. Denne risiko kan mindskes en hel del ved at give din mormor en yogapølle i gave.

En yogapølle er en cylinder formet fast pude der kan give din mormor ekstra støtte næste gang hun dyrker yoga. Skal hun fx lave yogaøvelser, hvor hun skal ligge på gulvet på ryggen, kan pøllen bruges som nakkestøtte.

Har du ikke det helt store kendskab til yoga om hvor man eventuelt kunne anskaffe sig sådan en smart yogapølle, så gå til temo.dk, hvor du kan finde alle de bedste yogapøller samlet og sammenlignet, for et overskueligt indblik ind i yogapølle-verdenen.

Synes du ikke en pude er nok i gave kan du altid følge den tommelfingerregel med ’noget praktisk + noget hyggeligt.’

Det er en god tommelfingerregel for en gave der føles fuldstændig, og et bud kunne jo så være at købe en yogapølle og noget chokolade el.lign.

Find flere gode gaver til din mormor her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!