Kvinde der skriver dagbog

Giv din mormor en personlig dagbog i gave

Det kan i mange tilfælde være svært at finde en gave til sin mormor. Ved de yngre generationer kan man spørge ind til hvad de mangler, hvad de gerne vil opleve eller give dem noget man selv føler at de mangler.

Men hvad skal man give en, som i mange tilfælde føler at de har hvad de skal bruge?

Hvem er din mormor?

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for hvem din mormor er. Er hun en meget ældre dame, eller blev fik hun titlen som mormor i en relativ ung alder? Dette kan være med til at afgøre hendes ønsker.

Det er også en god ide at sætte sig ind i hvad der betyder noget for hende, måske ved du det allerede, men har mistet overblikket over hvilke bøger hun har fra sin yndlingsforfatter, eller hvor mange garnnøgler hun egentlig mangler.

Hvad betyder noget for dig?

Det er også vigtigt at spørge sig selv, hvad der vil give glæde at give. Måske har din mormor lært dig at strikke da du var lille, og nu vil du give hende en trøje du selv har strikket?

Måske vil du give hende en kalender, med billeder af alle børnebørnene?

Hvad vil gøre din mormor glad?

Samtidig er det også vigtigt at ramme en gave som vil gøre din mormor glad, og som hun føler hun kan bruge. Det kunne være at man skulle undersøge markedet for Personlige dagbøger, for med denne gave viser man også at man interesserer sig for hende.

Det kan være at man kunne bede hende om at skrive vigtige oplevelser af sit liv ned, både fra fortiden og hvad hun oplever fremover, som man kan læse når hun enten ikke er her mere, eller ved en bestemt mærkedag, såsom bryllup eller lignende.

Oplevelser med din mormor?

En god gave kan også være oplevelser med din mormor. Det kan være at hun længe har snakket om at hun gerne vil rejse bestemte steder hen, men ikke har haft pengene eller muligheder til det.

Her kunne man eksempelvis give hende en rejse, og samtidig en rejsedagbog. På denne måde giver man hende både en oplevelse med barnebarnet, en personlige rejsedagbog, som kan bruges i mange år fremover og en fed rejse, som måske har været længe ønsket.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!